недеља, 9. септембар 2012.

Јефтино политиканство Сребренке Голић и Слободана Гаврановића


Млади Српске демократске странке Бања Лука данас су учествовали у акцији чишћења и уређења града  које се организује под покровитељством Удружења грађана „Руке“ из Сарајева и „Мозаик пријатељства“ из Бања Луке. Акције уређења околине под слоганом  “Let’s Do It – očistimo zemlju za 1 dan” успјешно је спроведена широм Републике Српске и Босне и Херцеговине.


Овом приликом млади Српске демократске странке Бања Лука обавјештавају јавност да су овај повод искористили функцинери СНСД-а за јефтину промоцију партије у вријеме предизборне кампање. Огорчени смо чињеницом да су овај повод искористили кандидат за градоначелника Слободан Гаврановић као и Сребренка Голић – министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију те се волшебно јавности представили као организатори пројекта „трчкарајући“ за волонтерима.

Колико министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију мари за еколошке проблеме говори чињеница да су овај пројекат помогли са смијешних 1.500КМ (за илустрацију трошкови набавке рукавица су коштали 4.000КМ). Но и то им није сметало да искористе прилику за властиту промоцију. Узевши у обрзир да се од свих партија једино подмладак СДС-а одазвао акцији чишћења и уређења града, млади Српске демократске странке питају Слободана Гаврановића и Сребренку Голић гдје су њихови омладинци провели данашњи дан?





                                                               

                                                                Информативна Служба младих СДС Бања Лука

0 коментара :

Постави коментар