уторак, 14. август 2012.

Сарадња младих СДС Бања Лука и омладине ДСС Београд








У сриједу (сутра) 15. августа у просторијама Градског одбора СДС Бања Лука од 12 часова одржаће се састанак на којем ће Градски одбор младих СДС Бања Лука и Градски одбор омладине ДСС Београд потписати споразум о успостављању специјалних односа ова два одбора.





Споразум је прилика да се сарадња ове двије странке настави и интензивира у наредном периоду. Овом споразумом наставићемо са сарадњом и размјеном искустава , по идеологији, сродних партија.

Протокол ће испред Градског одбора младих СДС Бања Лука потписати предсједник Давор Шешић те испред Градског одбора омладине ДСС Београд потпредсједник Мирослав Гајић.
Потписивању протокола присуствоваће, поред Градског одбора младих СДС Бања Лука, и члан предсједништва СДС Огњен Тадић, генерални секретар Драган Ћузулан, народни посланик Ненад Стеванидић, Предсједник ГО СДС Бања Лука Ђорђе Умићевић, члан предсједништва ГО СДС Бања Лука Бојан Савић као и гости из ГО младих Српске напредне странке Бања Лука.
Активност
                                                                                            

4 коментара :

Честитамо на потписаном споразуму! Надамо се да је ово још један корак на зближавању и размјени искуства на обострану корист сродних политичких странака са двије стране Дрине. Велики поздрав из Српца

Хвала пуно за Србац.
Наравно, потписивање споразума је само формални дио, постоји општа сасгласност да се у овој сарадњи настави на обострану корист. Одређени кораци су већ договорени, идемо даље, нема стајања.
Поздра за тим из Српца и срећно на предстојећим изборима!

Лијепа вијест! Алал омладинцима из Бања Луке и Београда, дају нам примјер.
Поздрав из Војводства Србског.

Поздрав за Српско Војводство!

Постави коментар