уторак, 19. март 2013.

Давор Шешић затражио промјену спорних акредитација


Одборник СДС у градској скупштини Бање Луке Давор Шешић, одбио је носити акредитацију која му је додијељена у бојама хрватске заставе.

 Шешић је позвао одборнике да скину акредитације јер се на њима налази хрватска застава, показавши им како изгледа распоред боја на српској застави.
-Да ли је ово хрватски сабор и Загреб, или Република Српска и Бања Лука? Да ли одборници Бање Луке треба да носе хрватску заставу око врата? - питао је Шешић.
Коментаришући акредитације, Шешић је упитао да ли су се за ово борили борци Војске Републике Српске, додајући да није чудо што Бања Лука ни након 18 година њима није изградила споменик.
-Немамо споменик јер на врху борачке организације имамо корумпиране људе, и очито да нема жеље да се он изгради, јер одређени људи не могу да се уграде - додао је Шешић.


Спорна акредитација
  Он каже да чека да се спорна акредитација повуче и да неко због тога треба да сноси одговорност.
"Видјећемо шта ће власт у градској скупштини да уради у вези спорне акредитације",казао је Шешић, наводећи да се ради о великој срамоти што су одборничке легитимације израђене у бојама хрватске заставе затраживши да се промијени редослијед боја на њој.




                                 Видео прилог БН ТВ



извор: www.sdsrs.com

0 коментара :

Постави коментар