среда, 22. фебруар 2012.

Шта значи бити члан СДС-а


Када донесете храбру одлуку и постанете члан Српске демократске странке показаћете одговорност и спремност да утичете на будућност своје земље. Постаћете члан велике демократске породице која све потенцијале подређује државним интересима, у којој сваки члан, унапређујући себе, странку и цјелокупно друштво, хоће да од  Бања Луке и од Републике Српске  створи боље мјесто за живот.

Чланство у политичкој институцији српског друштва каква је Српска демократска странка јесте привилегија у најпозитивнијем смислу те ријечи. Привилегија да будете међу пријатељима који своју земљу и град желе у породици напредних народа, који заједно са грађанима Бања Луке учествују у доношењу важних одлука за судбину државе.
Чланство у Српској демократској странци подразумјева и обавезе. Дужност сваког демократе је да промовише стручност, способност и поштење као основне критеријуме јавног делања. Да се залаже за друштвену солидарност, социјалну правду, људска и мањинска права. Да се бори против сваког негативног друштвеног понашања.
Бити члан Српске демократске странке значи сваког тренутка на свом радном месту, у породици, у свом окружењу, стремити бољем, тежити напретку. Само тако ћемо од Републике Српске и Босне и Херцеговине створити мирну, стабилну државу задовољних људи.

0 коментара :

Постави коментар